marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Oltean încătușat, după ce și-a luat la bătaie iubita

Tânăra se afla în mașină cu un alt bărbat!

Un oltean de 31 de ani, din comuna Botoşeşti Paia, și-a luat la bătaie iubita. Aceasta se afla în mașină cu un alt bărbat, bătut la rândul lui de agresor. Totodată, cel din urmă este bănuit că ar fi lovit geamul din stânga al mașinii, spărgându-l.

„Ieri, 11 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din comuna Botoşeşti Paia, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 10 ianuarie a.c., în timp ce se afla în localitatea Botoşeşti Paia, ar fi agrest-o fizic pe fosta concubină, o tânără de 25 de ani, din localitate, precum şi pe un bărbat de 28 de ani, din aceeaşi localitate, cei doi aflându-se în autoturismul celui din urmă. Totodată, bărbatul este bănuit că ar fi lovit geamul portiere stânga faţă al autoturismului, spărgându-l.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul de 31 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica