luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Mașină lovită de tren la Enoșești

Un bărbat de 68 de ani, din municipiul Caracal a fost la un pas de o tragedie după ce autoturismul condus de acesta a fost lovit de un tren în localitatea Enoșești, județul Olt. Bărbatul n-ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, deși semnalele de culoare roșie ale semaforului electric erau în funcțiune. Din fericire au existat doar pagube materiale. Trenul circula dinspre Slatina spre Craiova.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 64, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșești, deși semnalele de culoare roșie ale semaforului electric erau în funcțiune, și a intrat în coliziune cu un tren ce se deplasa pe direcția Slatina către Craiova.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pentru abaterea săvârșită, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile”, potrivit IPJ Olt.

Politica