luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Gorj. Oltenii stau la cozi pentru a lua alimentele oferite de Uniunea Europeană

„Ne bucurăm că le primim. Este bine că le luăm acum, în ianuarie, după sărbători”

Primăria municipiul Târgu Jiu a început luni, 9 ianuarie, să distribuie produsele alimentare oferite de Uniunea Europeană. Chiar dacă pachetele pot fi ridicate de beneficiari pe parcursul a mai multor zile, foarte mulți olteni au preferat să se pună la rând, în frig, încă de la primele ore ale dimineții.

Cu mult înainte ca angajații de la Direcția Publică de Protecție Socială să ajungă la serviciu s-au format cozi în fața instituției. Oamenii spun că aceste alimente sunt foarte bine venite, mai ales acum, după sărbători.

Am venit să ne luăm alimentele. Nu este prima dată când beneficiem de ele și ne bucurăm că le primim. Este bine că le luăm acum, în ianuarie, după sărbători când lumea are mai puțini„, a afirmat una dintre persoanele aflate la rând, la alimente, potrivit pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiecare beneficiar va primi câte 1 cutie cu produse alimentare constând în: Făină albă de grâu – pungă de 1 kg, Mălai – pungă de 1 kg, Paste făinoase – pungă de 400g, Ulei – sticlă de plastic de 1 l, Zahăr – pungă de 1 kg, Orez – pungă de 1 kg, Conservă carne de vită – cutie metalică de 300 g, Conservă carne de porc – cutie metalică de 300 g, Conservă pateu de ficat de porc – cutie metalică de 200 g, Compot de fructe – borcan sticlă sau cutie metalică 720 ml, Gem de fructe 360 g, Gem de fructe dietetic 360g.

Politica