duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Copilă de 9 ani, violată de bunicul său

O minoră de 9 ani din comuna Coțofenii din Față a fost victima unui viol. Agresorul a fost chiar bunicul fetei, care a fost reținut de polițiști. Bărbatul de 67 de ani este acuzat de viol și agresiune sexuală.

„În seara zilei de 16 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 67 de ani, din comuna Coțofenii din Față, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră de 9 ani, din comuna Coțofenii din Față, ar fi fost violată de bunicul patern.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, iar în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 13/14 decembrie a.c., bărbatul de 67 de ani, bunicul patern, la locuința acestuia din comuna Coțofenii din Față, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra nepoatei sale de 9 ani, în sensul că ar fi pipăit-o pe aceasta în zonele intime.

În noaptea de 14/15 decembrie, în aceeași locuință, prin constrângere și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol, folosindu-se de deget.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, potrivit IPJ Dolj.

Politica