luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Bazinul județean de înot care va fi gata anul viitor a primit fonduri și pentru parcare

Mehedințiul va avea la anul un bazin de înot ultramodern, dotat la standarde internaționale și cu o parcare corespunzătoare.

Doi parlamentari PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu și Alin Chirilă au reușit să includă, în bugetul pe 2023, un amendament ce prevede amenajarea unei parcări pentru bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin.

Cei doi demnitari și-au convins colegii parlamentari să voteze acest amendament, care prevede suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru amenajarea parcării bazinului de înot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Împreună cu domnul senator Liviu Mazilu, am depus un amendament la Legea Bugetul de stat pentru anul 2023, în vederea amenajării parcării Bazinului de Înot din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.  

Bazinul de înot, care este singurul bazin din județ, al treilea din zona de sud-vest a tării, alături de Pitești și Reșița, va fi inaugurat anul viitor și va găzdui competiții de natație, polo, lecții de înot și agrement. Investiția include rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, sală de așteptare, vestiare, dușuri, cabine de schimb, grupuri sanitare, cabinet medical, saună și cabinet de masaj, spații special amenajate pentru reprezentanții presei și ai oficialităților, pentru vizionarea competițiilor, spațiile tehnice ale bazinului , cameră de pompare, cameră de recirculare, cameră de tratare”, a transmis deputatul PSD Alin Chirilă.

Politica