vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Razie de amploare în Slatina

O razie de amploare a fost desfășurată de oamenii legii, în Slatina şi în localităţile limtrofe sâmbătă noapte, pentru depistarea neregulilor din trafic. Polițiștii au aplicat amenzi de peste 32.000 de lei şi au fost reţinute 13 permise de conducere. Un şofer, în vârstă de 50 de ani, din Slatina, a fost depistat conducând având o alcoolemie de 0,79 mg/l.

În noaptea de 12/13 noiembrie 2022, în intervalul orar 20:00-02:00, în municipiul Slatina și localitățile limitrofe, a fost organizată o razie, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii, au fost angrenați 60 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Alături de polițiști s-au aflat și 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate și legitimate 224 de persoane, fiind verificate și controlate 11 societăți comerciale, dar și 130 de autovehicule.

 Pentru abaterile constatate au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.535 de lei.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, 15 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu număr de înmatriculare și au constatat 5 infracțiuni la regimul rutier”, transmite IPJ Olt.

 În cadrul acţiunii, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți au depistat pe Drumul Județean 657, în comuna Valea Mare, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica