vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO! Adelina Pestrițu, imagini emoționante alături de fiica și de soțul său

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață”

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu noi imagini cu Zenaida, fiica ei, după ce a decis să n-o mai expună în mediul online. Fanii vedetei s-au bucurat enorm să o vadă pe fetița acesteia, în vârstă de 4 ani, care s-a schimbat colosal în ultima perioadă.

Zenaida a împlinit 4 ani pe 3 august, iar micuța a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit. Fetița a moștenit frumusețea părinților ei, iar Adelina este foarte mândră de Zeny. Adelina Pestrițu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fiica și soțul ei. Vedeta a transmis un mesaj pentru partenerul ei, care îi este alături necondiționat.

„Exista momente in viata cand simti ca ai TOT si ca nu poate exista mai mult, cand sufletul este atat de plin de bine, de dragoste si de frumos incat te simti coplesit de recunostinta. Manutele mici in jurul nostru, zambetele largi si atat de sincere, imbratisarile stranse, privirile pline de lumina sunt cel mai frumos cadou. La multi si frumosi ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

De ce a decis Adelina Pestrițu să nu o mai expună pe Zenaida

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Viva la momentul respectiv.

Foto: Instagram

Politica