vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO! Cât îl costă pe Dorian Popa facturile la curent: „Acum înțelegeți de ce îmi place să fie soare afară?”

Vloggerul și-a achiziționat o bucată dintr-un parc fotovoltaic

Dorian Popa a apelat la panourile solare, pentru a scăpa de facturile prea mari, care au luat cu asalt România și bugetele oamenilor. Așadar, la ceva timp după ce a recurs la această metodă, vloggerul a venit și cu primele calcule ale consumului, unde le arată oamenilor cât plătește acum pentru facturi.

Cât plătește Dorian Popa facturile la curent, după ce și-a pus panouri solare. Vloggerul a dezvăluit suma pe rețelele de socializare: ”Acum înțelegeți de ce...” / FOTO

Dorian Popa a primit o factură de aproape 9.000 lei în trecut, astfel că a decis să recurgă la o altă metodă în acest sens, motiv pentru care și-a instalat panouri solare. Achiziția se pare că l-a mulțumit pe Dorian, pentru că a revenit și cu consumul pentru o lună, pentru a le arăta fanilor că a fost o alegere bună să investrască în astfel de panouri.

Cât plătește pentru facturile la energie

După ce și-a ținut fanii aproape atunci când a luat această decizie și le-a arătat fiecare pas pe care l-a făcut, Dorian Popa a revenit acum cu consumul lunar de când energia din casa lui provine din panourile solare. Acesta folosește o aplicație care îi indică exact cât a consumat, dar și care este costul pentru consumul pe care l-a înregistrat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Ca idee, pentru cei care vor să știe mai multe despre aplicație și despre cum funcționează panourile, aceasta este căsuța mea, într-o lună de iarnă, aproape iarnă, toamnă târzie. Când soarele cade la cinci fără, uitați-vă ieri, zi completă, avem 51.66 kWh de la soare și vreo 13 de la stat, și 1,40 MWh de la soare de când am instalat sistemul, adică o luna și un pic. Acum înțelegeți de ce îmi place să fie soare afară?”, a spus Dorian Popa.

Vloggerul și-a achiziționat o bucată dintr-un parc fotovoltaic

Pentru că a fost extrem de încântat de panourile fotovoltaice pe care și le-a instalat pe casă, Dorian Popa a făcut o altă investiție în acest sens. Vloggerul și-a achiziționat o bucată dintr-un întreg parc fotovoltaic, în care a investit 30.000 euro.

Politica