sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Înarmat cu un pistol cu bile a intrat peste o familie în casă, cerând să îi dea bani

Un tânăr, cu cagulă pe față și înarmat cu un pistol cu bile, a intrat, marţi dimineaţă, peste o familie din Drobeta Turnu Severin. Acesta a tras mai multe focuri şi le-a cerut celor din locuinţă să îi dea bani.

”La data de 11 octombrie a.c., ora 10.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată telefonic prin S.N.U.A.U 112 de o tânără de 18 ani, din județul Mehedinți despre faptul că o persoană care deține un pistol cu bile a intrat fără drept în locuința unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin.

Din cercetarea la fața locului a reieșit faptul că tânărul, purtând cagulă și având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că ușa locuinței era dezasigurată, a pătruns în interior și ar fi solicitat să îi dea banii, trăgând mai multe focuri de armă către persoanele din locuință”, a spus Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Politica