vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Croitoru îl pune la încercare pe Mititelu: „Răbdarea asta, la Craiova, e greu de menținut”

Marius Croitoru a primit un avertisment din partea lui Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a mai pierdut un meci în Liga 1. Patronul i-a transmis antrenorului că în Bănie, răbdarea e greu de menținut. Totuși, finanțatorul alb-albaștrilor spune că, momentan, tehnicianul nu riscă să fie demis.

Eu, deocamdată, sunt alături de Marius Croitoru. Îi acord credit, dar să știți că răbdarea asta, la Craiova, e greu de menținut. Frustrarea e uriașă. Nu cred că am putea să acceptăm foarte ușor ratarea calificării în play-off. Eu îl apreciez pe Marius, el știe foarte bine câtă răbdare avem noi. Eu am vreo 18 ani de când tot aștept, nu cred că a existat om mai răbdător decât mine în fotbal. Știți cum e la fotbal, contează rezultatele”, a declarat Adrian Mititelu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Patronul de la FCU a criticat felul în care Croitoru a abordat partida cu FC Voluntari, fără să profite la maxim de atacanții pe care îi avea pe bancă: „Astăzi, dacă jucam cu un atacant în prima repriză, aveam șanse să câștigăm meciul. Nu contest alegerile lui Marius, e o remarcă. Avem doi atacanți în lotul echipei și ambii puteau juca în locul lui Iancu. Bauza va crea alți golgheteri în toamna asta”, a mai spus Adrian Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica