luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

DISPOZITIE privind convocarea Consiliului Județean Dolj în ședință extraordinară

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj,

în temeiul art. 179 alin. (1) și alin.(2) lit. b), art.182 alin.(1) și art. 196 alin.(1) lit.b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

D I S P U N E:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Art.1. Se convoacă Consiliul Judeţean Dolj în ședință extraordinară, care se va desfășura cu participare fizică, în data de 12.09.2022, ora 11,00 în Sala de ședințe nr.1 a Consiliului Județean Dolj, Calea Unirii nr.19, Craiova, județul Dolj.

Art.2. Proiectul ordinii de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Dolj din data de 12 septembrie 2022 este înscris în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art.3. Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi afișate pe pagina oficială de internet a Consiliului Județean Dolj și vor intra în analiza, dezbaterea și avizarea comisiilor de specialitate ale consiliului județean.

Art.4. Consilierii județeni pot formula și depune amendamente asupra proiectelor de hotărâri în conformitate cu art.179 alin.(6), art.134 alin.(5) lit. f) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Art.5. Cu aducerea la îndeplinire a prezentei dispoziţii se însărcinează Direcţia Juridică Administraţie Locală, Secretariat.

NR. 480 Emisă astăzi, 08.09.2022

P R E Ş E D I N T E CONTRASEMNEAZĂ

SECRETAR GENERAL AL JUDEȚULUI

DORIN-COSMIN VASILE

CRISTIAN-MARIAN ȘOVĂILĂ

Anexă la Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Dolj nr. 480/2022

PROIECT AL ORDINII DE ZI

a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Dolj

din data de 12 septembrie 2022

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului ”Așezămintele Brîncovenești” Dăbuleni pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Medico-Sociale Brabova, finanțată de la bugetul de stat, prin Direcția de Sănătate Publică Dolj, din venituri proprii și din sursele bugetului propriu al Județului Dolj, cu sumele ce depășesc costul standard/an/pat, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Medico-Sociale Cetate, finanțată de la bugetul de stat, prin Direcția de Sănătate Publică Dolj, din venituri proprii și din sursele bugetului propriu al Județului Dolj, cu sumele ce depășesc costul standard/an/pat, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Strategiei de Turism a județului Dolj pentru perioada 2021-2027” (comisia nr.4)
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Medico-Sociale Melinești, finanțată de la bugetul de stat, prin Direcția de Sănătate Publică Dolj, din venituri proprii și din sursele bugetului propriu al Județului Dolj, cu sumele ce depășesc costul standard/an/pat, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Medico-Sociale Plenița, finanțată de la bugetul de stat, prin Direcția de Sănătate Publică Dolj, din venituri proprii și din sursele bugetului propriu al Județului Dolj, cu sumele ce depășesc costul standard/an/pat, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Medico-Sociale Sadova, finanțată de la bugetul de stat, prin Direcția de Sănătate Publică Dolj, din venituri proprii și din sursele bugetului propriu al Județului Dolj, cu sumele ce depășesc costul standard/an/pat, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli aferent anului 2022 al R.A. Aeroportul Internațional Craiova (comisia nr.1 și comisia nr.3)
  9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Direcției Județene de Servicii Publice și Utilități Dolj pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.3)
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Muzeului de Artă Craiova, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Bibliotecii Județene ”Alexandru și Aristia Aman”, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Județean Știința ”U” Craiova, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Școlii Gimnaziale Speciale ”Sf. Mina” Craiova, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sf. Vasile”, pe anul 2022 și a rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al fondurilor externe nerambursabile al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sf. Vasile” Craiova, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului Liceului Tehnologic Special ”Beethoven”, pe anul 2022 (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea cooperării și a protocolului de cooperare dintre Județul Dolj și Inspectoratul Școlar Județean Dolj pentru organizarea Consfătuirii Naționale a inspectorilor școlari pentru matematică și a Consfătuirii Naționale a inspectorilor școlari pentru informatică (comisia nr.1 și comisia nr.4)
  17. Proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene, alocate județului Dolj la rectificarea bugetului de stat pe anul 2022 (comisia nr.1)
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării utilizării sumelor alocate din excedentul bugetar al anului 2021 pentru finanțarea unor cheltuieli ale secțiunii de dezvoltare în anul 2022 (comisia nr.1)
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Dolj pe anul 2022 (comisia nr.1)
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării valorii nefinanțabile în cuantum de 25% din valoarea cheltuielilor economice pentru proiectul ”Creșterea gradului de siguranță a Aeroportului Internațional Craiova prin achiziționarea de echipamente specifice” din bugetul Județului Dolj, pe anul 2023 (comisia nr.1 și comisia nr.3)
  21. Proiect de hotărâre privind constituirea fondului de risc și aprobarea comisionului de risc pentru acoperirea riscurilor financiare ce decurg din garantarea parțială de către Județul Dolj a împrumutului în valoare de 73.558.790,75 lei contractat de R.A. Aeroportul Internațional Craiova (comisia nr.1 și comisia nr.3)
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului maxim al cheltuielilor aferente drepturilor la îmbrăcăminte, încălțăminte, materiale igienico-sanitare, rechizite/manuale, jucării, transport, materiale cultural-sportive precum și sumele de bani pentru nevoi personale, pentru copiii și tinerii pentru care s-a stabilit o măsură de protecție specială într-un serviciu public de tip rezidențial, precum și pentru mamele protejate în centre maternale (comisia nr.1 și comisia nr.6)
  23. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Județean Dolj nr.64/2020 privind declararea de interes public județean a unor bunuri imobile și mobile dobândite în cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dolj” (comisia nr.1)
  24. Diverse – interpelări

Politica