duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, într-un decor de vis, iar la aproximativ un an distanţă urma să aibă loc nunta, la Sinaia.

Numai că pasul acesta nu va mai fi făcut după ce cei doi ar fi luat decizia că este mai bine să se despartă. Nunta ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Divorţul ar urma să se petreacă la notariat, mai ales că nu au în plan să împartă nimic, conform celor de la ProSport.

Aceasta era înţelegerea dintre cei doi încă din momentul în care şi-au unit destinele, Toni Iuruc fiind şi el un om de afaceri prosper.

Politica