miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Român de 25 de ani, dispărut în apele mării în Lefkada

E alertă în Lefkada, după ce duminică la prânz un român a dispărut în mare și căutarea lui a fost fără succes până acum, notează Agrinio Press.

Salvamarii, alături de două şalupe ale Gărzii de Coastă, un scafandru, dar și de o ambarcaţiune privată, îl caută pe românul în vârstă de 25 de ani și spun că nu se vor opri până nu îl vor găsi.

„Autoritatea portuară din Lefkada a fost informată ieri după-amiază despre un înotător de 25 de ani dispărut în zona mării din Agios Nikitas Lefkada.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Investigațiile au fost demarate imediat de o ambarcațiune de patrulare LS-EL.AKT., o barcă privată, două autovehicule de patrulare L.S.-EL.AKT., precum și un scafandru privat, cu rezultate negative până acum.

Prietenii bărbatului speră ca tânărul în vârstă de 25 de ani să fie viu. În weekend, un alt bărbat din Macedonia de Nord a dispărut în marea din Halkidiki, dar a supraviețuit ca prin minune timp de 20 de ore, scrie kanald.ro În final, a fost găsit de o navă de marfă sub pavilionul Gibraltarului. Bărbatul a supraviețuit pentru că reușise să se prindă de o scândură găsită în mare, având astfel posibilitatea de a sta la suprafață până când a fost salvat.


Politica