vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Conflict între selecționer și craioveni. Rotaru: „Becali l-a târât peste tot”

Mihai Rotaru a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu. Selecționerul nu i-a acordat suficientă încredere lui Andrei Ivan, la ultima acțiune a echipei naționale a României, iar acest lucru l-a deranjat pe patronul de la CS U Craiova. Rotaru consideră că antrenorul tricolorilor a cedat la presiunile lui Gigi Becali.

Au fost trei portari în lot la ultimul meci al echipei naționale și trei jucători ai Universității Craiova în tribună. Am văzut că Iordănescu nu vrea să se compromită la națională. Ar fi mai bine să nu compromită naționala. Becali l-a târât peste tot pe Edi Iordănescu că nu îl bagă pe Popescu. A fost titular meciul următor. După meci, a declarat că trebuie să mai avem răbdare. Atunci, de ce l-ai mai băgat pe Popescu? Și-a încordat mușchii, Andrei Ivan, Crețu și Mitriță, în tribună. Mi-a spus Ivan că înainte de ultimul meci, a venit cineva și i-a spus că nu se știe dacă va fi titular sau dacă va intra pe parcurs. A aflat de pe Facebook că e în afara lotului. Cu Darius Olaru, când a fost în afara lotului, Edi Iordănescu a discutat personal cu el. Am auzit că l-a lăsat pe Ivan din superstiție în tribună pentru că România a câștigat meciul când el a fost accidentat și nu a jucat”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Rotaru, dar nu a vrut să intre într-un conflict cu acesta: „Nu fac un caz acum cu ceea ce s-a discutat la televizor, mai ales că eu cu domnul Rotaru am o relație foarte bună și bazată pe respect. Au fost discuții mai multe în trecut pentru o posibilă colaborare între mine și el. Presiunea patronului de la FCSB cu privire la Octavian Popescu a început înainte de partidele pe care le-am avut în Liga Națiunilor. El nu a jucat titular la primele două meciuri, de abia la al treilea l-am băgat, despre ce vorbim? Situația e destul de clară din punctul meu de vedere”, a spus Edi Iordănescu la Fotbal Club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica