luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Regulamentul Pistei de Karting Electric de la Velodrom, pus în dezbatere publică

Municipalitatea a pus în dezbatere Regulamentul de desfășurare a activității de la Pista de Karting Electric de la Velodrom. Craiovenii au șansa să vină cu propuneri până pe data de 13 iulie. În spațiul special amenajat pentru karting pot merge minori cu vârsta cuprinsă între 15 ani şi 18 ani, copii cu vârsta cuprinsă între 7 ani şi 14 ani, dar și adulți.

Pentru modul DRIFT se folosesc anvelope spate TPE de ultimă generație, care le oferă utilizatorilor cea mai incitantă experiență de drifting. Setat in modul DRIFT, kartul are spatele controlabil și permite abordarea virajelor în mare viteză, precum şi experimentarea tehnicilor de drifting, la fel ca un pilot profesionist”, se specifică în Regulamentul pus în dezbatere.

Pentru un tur simplu, care durează 5 minute, doritorii vor plăti nu mai puțin de 55 de lei. 100 de lei vor achita pentru 5 minute de RACE și 150 de lei pentru 5 minute de DRIFT. Tariful va fi redus pentru studenții și elevii care prezintă documentele justificative: legitimație, carnet.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Regulamentul spune că persoanele cu greutatea de peste 100kg nu pot lua parte la activitățile de karting. Pista, amplasată pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, este acoperită cu bitum și are 130 de metri lungime și 50 metri lățime. Aceasta cuprinde trasee sinuoase, cu diferite configurații, organizate sub forma a 3 circuite, cu lățime variabilă, de peste 6 metri.

Politica