vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Un angajat al CET II Craiova a murit în timpul serviciului

Un bărbat în vârstă de 57 de ani și-a pierdut viața, în timp ce se afla de serviciu, în incinta unei sucursale de energie electrică şi termică, din Craiova. Acesta a acuzat o stare de rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj din cadrul SMURD Dolj, angajatul a decedat.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, informează oamenii legii.

Bărbatul era angajat la Termocentrala Craiova 2, iar cauza decesului ar fi Insuficienta cardio respiratorie. Rezultatul necropsiei a indicat un infarct miocardic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Energeticienii de la Termocentrala Craiova 2 mă anunță că, azi-noapte, am mai pierdut un coleg care se pare că a suferit un infarct chiar în timpul programului de lucru! Este vorba despre Donoiu Aurel, în vârstă de 57 de ani, care lucra ca mașinist la Secția Exploatare Cărbune. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!” a transmis Manu Tomescu, lider sindical în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Politica