marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Dolj. Un bărbat s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un bărbat a condus un autoturism pe străzile Olteniei având o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a lovit cu mașina mai mulți copaci, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

„La data de 22 februarie a.c., ora 02.20, polițiștii Poliţiei oraşului Bechet, au fost sesizaţi prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că, un bărbat de 33 de ani, din comuna Valea Stanciului, a fost agresat de o persoană necunoscută care i-a sustras autoturismul.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul în cauză în afara părții carosabile a D.N. 55, în localitatea Lişteava, prezentând mai multe avarii. În apropierea autoturismului a fost identificat și bărbatul de 33 de ani, din comuna Valea Stanciului, declarând că autoturismul a fost condus de un alt bărbat care a plecat de la fața locului”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 33 de ani a condus autoturismul pe D.N. 55, în localitatea Lişteava, unde, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a lovit mai mulți copaci. Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica