joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Reghecampf, nervos la conferința dinaintea meciului cu Clinceni!

Partida de la Giurgiu, cu Academica Clinceni se anunță de 2 solist. Antrenorul oltenilor a avut însă un motiv să răbufnească la conferința dinaintea jocului.
Laurențiu Reghecampf nu și-a mai putut stăpâni nervii când a fost întrebat de transferul lui Cestor la Craiova.
„Transferurile nu sunt domeniul meu. Nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc niciodată despre transferuri. Lucrează altcineva în acest domeniu. El m-a întrebat dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă mi-aș dori să îl antrenez? Eh, uite că nu îţi răspund! E bine? Foarte bine dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul. Atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a declarat Reghecampf la conferința de presă.
Întrebarea era justificată, având în vedere declarația lui Cristi Balaj. Președintele celor de la CFR Cluj a recunoscut că a discutat situația lui Cestor cu Rotaru: „Despre Cestor am vorbit cu domnul Mihai Rotaru. A rămas că ne va anunța. Cestor nu a vrut să prelungească, deși i-am făcut o ofertă bună. Nu a dorit și am fost obligați să căutăm alte variante. În plus, nici Susic nu a dorit să prelungească contractul, dar este jucătorul CFR-ului și are o atitudine excelentă. În măsura în care putem, îl vom sprijini să-și găsească un contract bun. Au fost oferte și există posibilitatea ca Burcă să fie transferat din vară, spunem noi. Dar nu se știe niciodată. Nu putem controla ofertele. A trebuit să ne asigurăm că nu rămânem descoperiți”.
Despre meciul de astăzi, de la Giurgiu, Reghecampf a spus: „Este clar că mergem la Giurgiu ca să câştigăm cele 3 puncte. Ştim de situaţia de la Clinceni. Trebuie să intrăm în play-off, să încercăm să câştigăm împotriva echipelor mari pentru că am rămas datori la acest capitol. Nu am reuşit să câştigăm meciurile importante. Cred că avem destulă valoare în sânul echipei noastre şi ne putem impune şi în faţa echipelor mari. Indiferent de problemele adversarilor, noi ne gândim să ne câştigăm cele trei puncte”.

Politica