luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Meci de 2 solist în Ștefan cel Mare!

Echipa lui Reghecampf pornește din postura de super-favorită meciul cu Dinamo București, ciuca bătăilor în Liga 1. Se anunță un antrenament cu public pentru olteni în Ștefan cel Mare, un meci în care punctele par deja acontate.
La conferința de presă dinaintea meciului, Reghecampf a preferat să fie diplomat: „Întotdeauna când se întâlnesc aceste două echipe, sunt meciuri cu intensitate foarte mare, cu ambiții foarte mari. În primul rând, se uită ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o zi. Intervin ambițiile, luptele din tribune. Este un derby, un meci în care intervin foarte multe lucruri. Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar moralul lor este unul foarte bun. Să reușești să faci un meci la un asemenea nivel contra celor de la CFR Cluj, îți dă moral. La un meci Dinamo – Universitatea Craiova nu mai contează acest lucru. Noi trebuie să fim concentrați, jucătorii să intre montați pe teren. Va fi un joc de luptă, unde va câștiga echipa care își va dori mai mult”.
Antrenorul CSU nu va conta pe șase jucători, cea mai importantă absență fiind cea a lui Elvir Koljic.
„Elvir nu va juca din cauza cumului de cartonașe, dar are și o durere la spate. Baiaram a suferit o entorsă de gradul doi și va fi greu să-l refacem până la ora meciului. Mai adaug pe listă pe Dan Nistor, nerefăcut, Ante Roguljic, Valerică Găman, Lyes Houri, jucători importanți pentru noi, care nu ne vor putea ajuta”, a completat tehnicianul.
De partea cealaltă, Flavius Stoican are o serie de probleme de efectiv. Mirko Ivanovski și Răzvan Patriche au fost avertizați în partida jucată de Dinamo cu FC Botoșani în runda cu numărul 24, iar aceștia vor lipsi la duelul cu CSU Craiova pentru cumul de cartonașe galbene. Un alt jucător care are șanse mici să joace împotriva formației antrenate de Laurențiu Reghecampf este Marius Tomozei. Fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani a ieșit accidentat de la partida jucată de dinamoviști pe terenul lui FC Botoșani.

Ivan promite goluri!
Referitor la jocul cu Dinamo, Andrei Ivan a spus: „Va fi un meci foarte greu. Vom juca pe un teren nu așa bun, dar trebuie să ne acomodăm și să câștigăm cele trei puncte. Nu cred că va conta așa mult locul din clasament, fiindcă este un derby Dinamo – Craiova și sper să ieșim de pe teren cu cele trei puncte. Starea de spirit este una foarte bună, trebuie să fim mult mai uniți. Am fost foarte bucuros după golul lui Gustavo. Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut cum a explodat stadionul și trebuie să marcăm cât mai multe goluri. Eu mă simt foarte bine. Ieri am avut un antrenament foarte bun. Astăzi, vom pregăti meciul cu Dinamo și mâine vom merge la București”.
CSU Craiova întâlnește Dinamo București, joi, 10 februarie, ora 19:55, într-o partidă din etapa a 25-a din Liga 1.

Politica