joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Cum l-a vândut Gigi Becali, la propriu, pe Laurențiu Reghecampf!

Actualul antrenor al CSU Craiova a făcut obiectul unei tranzacții bănoase pentru latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a susținut că Laurențiu Reghecampf a plecat de la FCSB la Al Hilal, în primăvara lui 2014, pe bani foarte mulți. Patronul clubului bucureștean a spus că antrenorul său avea o clauză de un milion de euro, pe care saudiții au acceptat să o plătească. Becali i-ar fi cerut antrenorului doar 800 de mii de euro, astfel că Laurențiu Reghecampf ar fi păstrat restul de 200 de mii.
„Singurul care a vândut antrenor am fost eu. Reghecampf avea clauză de un milion și l-am lăsat cu 800. Mi-a dat mie 800 și a ținut și el 200. Sunt singurul care a vândut antrenor, cum ar veni”, a spus Gigi Becali, la Pro X.
După aproximativ un an petrecut la Al Hilal, Laurențiu Reghecampf a plecat la Litex Lovech, unde a stat doar patru luni, iar apoi a revenit la FCSB, în decembrie 2015, unde a mai stat până în mai 2017. A antrenat apoi din nou în zona arabă, la Al Wahda, Al Wasl și Al Ahli, iar în iulie 2021 a ajuns la CSU Craiova. Cu gruparea din Bănie, tehnicianul are clauză de reziliere de 300.000 de euro. Așadar, dacă va mai fi curtat de o altă echipă, Mihai Rotaru ar putea încasa respectivii bani dacă nu vrea să-i dea drumul. Și viceversa e valabilă, în sensul că Rotaru nu-l poate da afară pe Reghe decât dacă-i achită 300.000 de euro.

Politica