joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolae Dobre, vărul primarului decedat de la Deveselu, a câștigat alegerile

Alegerile locale parțiale, desfășurate duminică, 27 iunie, în comuna Deveselu, Olt, au fost câștigate de Nicolae Dobre, vărul fostului primar care a decedat înainte de scrutinul electoral din toamna trecută.

Dobre, reprezentant al Partidului Social Democrat s-a clasat pe locul 1 cu un număr de 924 de voturi primite din partea cetățenilor. Contracandidatul său, Marius Aliman (PNL), fiul primarului care s-a stins din viață,a obținut 812 de voturi, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

„Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat să-mi acordaţi votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de guvernare locală să fie pus în practică, aşa cum am promis”, a scris pe Facebook, duminică seara, Nicolae Dobre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, prezența la urne a fost destul de satisfăcătoare, peste 74% din cetățeni exprimându-și opinia electorală.

Nicolae Dobre, ales inițial viceprimar, a îndeplinit și atribuțiile de primar după ce edilul Ion Aliman a decedat, fiind răpus de virusul Covid-19. Chiar dacă s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de data alegerilor locale, cetățenii din Deveselu tot pe el l-au votat.

Politica