joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Slatina. Parcare interzisă pe bulevardul Nicolae Titulescu

Începând de astăzi, șoferii olteni nu vor mai avea voie să parcheze pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, sensul de coborâre de la Spital până la Catedrală.

Poliția locală nu va sta pe gânduri și va începe să ridice mașinile parcate neregulamentar. Mai mult, au fost montate indicatoare în zona respectivă încă de săptămâna trecută, iar unii conducători auto au continuat să parcheze acolo, relatează gazetanoua.ro.

Potrivit Directorului Poliției Locale Slatina, Bogdan Apostoliceanu, mașinile vor fi ridicate fără să fie lăsat vreun avertisment, mai ales că șoferii au fost anunțați și verbal cu privire la interdicția de a parca în zonă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Încă de săptămâna trecută, au fost montate indicatoare, însă nu s-a ţinut cont de ele. Şoferii au fost avertizaţi şi verbal. De astăzi, Poliţia municipiului Slatina va da dispoziţii de ridicare a autoturismelor parcate pe acest tronson. Poliţia Locală se ocupă de fluidizarea traficului rutier, iar DASIP va ridica maşinile”, a declarat Bogdan Apostoliceanu.

Restricția de parcare va fi temporară însă. Măsura a fost impusă pentru fluidizarea traficului din zonă, având în vedere execuția lucrărilor de pe strada Vintilă Vodă.

Lucrările în cauză vizează reabilitarea şi extinderea  sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

foto: gazetanoua.ro

Politica