duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Proiecte noi pentru orașul Balș

Municipalitatea bălșeană este pregătită să intre într-o perioadă de modernizare, susținută de proiecte finanțate de Uniunea Europeană.

Prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Balșul va beneficia de construirea unui centru multifuncțional, în care se vor afla diverse spații de interes cultural și educativ. Totodată, contractul de finanțare mai prevede îmbunătățirea spațiului public și amenajarea zonei de agrement Balta Gării, scrie realitateaoltului.ro.

Întreaga investiție are o valoarea de 13.542.176 lei, bani pe care administrația locală îi va folosi pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul vizează înființarea unei săli de spectacole, unui foaier de expoziții, unei sali de coregrafie, dar și al unui centru de formare la Liceul Teoretic Petre Pandrea. De asemenea, amenajarea unei zone de agrement, cu teren de sport și pistă de biciclete, pe strada Nufărului, se află printre obiectivele din cadrul proiectului.

Astfel, printre cele 14 noi contracte de finanțare europeană pe care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației le-a semnat, se numără și Primăria orașului Balș. Odată ce fondurile pot fi atrase, lucrările pot fi și ele demarate.

foto: realitateaoltului.ro

Politica