vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Centrele de vaccinare care au creat separație între „esențiali” și restul cetățenilor nu vor fi finanțate din fonduri europene

Ministrul investițiilor și proiectelor europene, Cristian Ghinea, anunță că niciun centru de vaccinare care a creat separație între „esențiali” și restul cetățenilor nu va fi finanțat din fonduri europene și spune că centrele separate pentru „esențiali” vs restul lumii reprezintă ceva rușinos, scrie g4media.ro

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ghinea susține că cetățenii români europeni au dreptate să fie supărați pe gonflarea artificială a numărului de ”esențiali”.

„Fondurile europene nu vor finanța privilegii și atitudini care sabotează încrederea în noi înșine, ca societate”, subliniază acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Declarația ministrului Cristian Ghinea vine în contextul în care și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că este jenant să existe centre de vaccinare cu circuit închis, iar acestea ar putea fi desființate. Voiculescu a precizat că premierul Florin Cîțu împărtășește această opinie.

Politica