marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Târgujienii se vor bucura, din nou, de bradul de 100.000 de euro

Bradul târgujienilor, în valoare de 100.000 de euro, va fi scos din depozit. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că nu va achiziționa un nou brad, deoarece își dorește să facă economie la bugetul local.  
Vechiul brad este confecționat din aluminiu și oțel și a fost cumpărat în anul 2015, de fostul edil, Florin Cârciumaru, și nu a mai fost folosit în Târgu Jiu de 3 ani. Astfel, cetățenii nu au apucat să se plictisească de pomul de Crăciun ce era estimat la suma de 100.000 de euro.
„Am început să îl montăm, pentru că este o perioadă dificilă din toate punctele de vedere pentru noi. Pe de altă parte, în momentul de față deținem acest brad. Eu nu pot să fac o apreciere asupra valorii. Sunt alte instituții care pot spune dacă a fost scump sau dacă a fost ieftin acest brad, însă trebuie să îl folosim. Îl avem în magazie de câțiva ani. Am folosit în ultimii 3 ani de zile brad natural. De data asta vom folosi acest brad artificial în centrul municipiului Târgu Jiu. Suplimentar, pentru cele două cartiere, Debarcader și Lido, vom veni cu brad natural”, a spus Marcel Romanescu la Radio Târgu Jiu.

Politica