vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

PMP Dolj: Suntem pregătiți pentru alegeri

Deputat ION CUPĂ, Președinte PMP Dolj :” PMP Dolj e pregătit să meargă pe cont propriu la alegeri dar rămâne deschis dialogului pre și post electoral cu PNL, USR și PLUS”

PMP Dolj constată o emulație crescândă în mediul politic de dreapta din Craiova și Dolj.

Delegația PMP nu a fost invitată la utimele discuții dintre PNL, USR și PLUS din rațiuni care, momentan, ne scapă. Probabil că, pentru schimbarea administrației PSD a municipiului Craiova și a județului Dolj nu sunt necesare cele 7-8% cu care suntem creditați în majoritatea sondajelor de opinie”, afirmă deputatul Ion Cupă, liderul PMP Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PMP a fost primul partid de pe scena politică locală care a spus, cu subiect și predicat, după turul II al prezidențialelor (când de altfel a și fost felicitat de liderii locali ai PNL pentru sprijinul acordat) că doar un candidat comun, susținut de toate partidele de dreapta, are șanse să câștige primăria Craiova. Același lucru este valabil și pentru Consiliul Județean. PMP își menține acest punct de vedere.

” Rămânem deschiși dialogului, dar noi chiar nu suntem în situația de a aștepta favoruri politice. PMP este pregătit, și în Craiova, și în Dolj cu oameni valoroși, cu resurse, cu echipe, cu tot ce trebuie pentru a face o figură foarte bună în alegerile din 27 septembrie”, a mai precizat președintele PMP Dolj.

PMP consideră că discuțiile dintre liderii dreptei locale trebuie să continue iar lucrurile care sunt comune trebuie așezate înaintea diferențelor.

Formarea unor majorități de dreapta post alegeri în consiliul municipal și în cel județean trebuie avute în vedere încă de pe acum dacă nu există suficiente resurse de voință politică pentru a susține candidați comuni la funcția de primar al Craiovei și la cea de președinte al Consiliului Județean”, atrage atenția liderul PMP Dolj, deputatul ION CUPĂ.

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Politica