miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Incendiu în Craiova. Zeci de pompieri la intervenţie

Un incendiu izbucnit la două anexe gospodăreşti şi un autoturism, de pe strada Drumul Jiului din Craiova, s-a extins şi la alte trei locuinţe din apropiere, iar ISU Dolj a trimis la intervenţie peste 30 de pompieri cu 7 autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

„În data de 21.06.2020, ora 17.07, am fost solicitați să intervenim pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Craiova, str. Drumul Jiului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la două anexe gospodărești și un autoturism, propagându-se la alte trei propietăți învecinate. Pentru stingerea acestuia au intervenit 33 de pompieri, cu 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul a trei subunitați de intervenție. În urma acestui eveniment, au ars aproximativ 40 mp din acoprișul a două case de locuit, elemente de mobilier din acestea, materiale textile, trei anexe gospodărești în suprafață totală de aproximativ 300 mp și aproximativ 5 ml gard din lemn. De asemenea, a ars autoturismul în totalitate și s-au degradat invelitoarea din tablă, tavanele și tencuiala interioară.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuințele învecinate”, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

Potrivit acestora, cel mai probabil, cauza incendiului a fost „foc deschis în spații deschise”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica