sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut cu Brest, dar s-a calificat în Main Round

Echipa de handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut meciul disputat în cadrul grupei C a Ligii Campionilor, scor 23-26, în fața celor de la Brest Bretagne. În ciuda eșecului, vâlcencele vor merge mai departe în competiție și vor face parte din cele mai bune 12 echipe din Europa. Salvarea a venit din partea celor de la Bietigheim. Nemțoaicele au cedat la Podgorica cu Buducnost, cu scorul de 34-28.  Vâlcea a terminat grupa la egalitate de puncte cu Bietigheim, dar a avut avantajul meciurilor directe.

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea au evoluat: Batinovic, Ciucă, Dumanska; Adespii, Băcăoanu, Badea, Da Silva, Elghaoui 2, Fernandez 2, Florica 1, Glibko 5, Gonzalez 4, Liscevic 2, Lopez 4, Norgaard 3, Zamfirescu.

Antrenorul vâlcencelor, Florentin Pera, s-a arătat dezamăgit de rezultatul final. Tehnicianul a pus înfrângerea pe seama ratărilor de la 7 metri, dar și pe felul în care adversarele au gestonat cadourile făcute de elevele sale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne-am dorit să încheiem grupa așa cum am început-o, cu o victorie (n.r. 34-27 cu Bietigheim). Din păcate, nu am reușit din nou să gestionăm situațiile clare de gol de unu la unu. Cred că noi aici am pierdut, nu am fost suficienți de concentrați la 7 metri. Este greu să câștigi în fața unei echipe ca Brest atunci când ratezi patru aruncări de la 7 metri și alte câteva situații clare. Brest este o echipă cu experiență, știe să gestioneze astfel de ratări”, a declarat antrenorul Florentin Pera după ultimul joc din Grupa C a Ligii Campionilor.

Politica