sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea urgentă a miniştrilor Dan şi Meleşcanu

Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe – Teodor Meleşcanu şi de Interne – Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate, informează Mediafax.

„După atâtea probleme, este evident că trebuie să existe şi urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau au organizat intenţionat prost trebuie să plătească cu funcţia. Atenţie, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc şi alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză. Aşadar, fiindcă nu au ştiut să îşi dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de externe şi cel de Interne. Imediat însemnând imediat”, a declarat Klaus Iohannis.

În replică, Carmen Dan a spus că este nevoită să îl dezamăgească pe Klaus Iohannis, deoarece nu îşi va da demisia din funcţia de ministru „nici imediat, nici imediat”, subliniind că nu îl intimidează cererea preşedintelui. Ministrul a spus că renunţă la funcţie doar dacă îi cere partidul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica