duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Todorov: „Ultimele două jocuri vor fi mai mult de pregătire”

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, dă piept cu CSU Sibiu. Partida se joacă astăzi, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă și va conta pentru etapa cu numărul 9 din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Chiar dacă trec printr-o perioadă foarte grea, cu 5 înfrângeri în ultimele 5 partide din campioant, oltenii joacă fără stres ultimele două partide din Grupa Roșie. Craiova a reușit să-și asigure, matematic, locul patru și chiar antrenorul alb-albaștrilor vede ultimele runde drept unele de pregătire pentru play-off.

„Deși credeam la începutul Top 6 că aceste ultime două etape vor fi decisive pentru a ocupa locul 4 înainte de play-off, iată că matematic am reușit să ocupăm acest loc și ultimele două jocuri vor fi mai mult de pregătire a play-off-ului. Pentru prima dată vom juca fără presiunea rezultatului, dorim ca jucătorii să aibă dorință de victorie și plăcerea jocului. Până pe data de 24.04.2019, când va începe play-off-ul, vom lucra la calitatea jocului, trebuie să ne încărcăm bateriile și să revenim la potențial maxim”, a declarat Aco Todorov.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și jucătroii consideră că și-au îndeplinit misiunea în Bănie, dar vor, totuși, să atingă o performanță istorică pentru club. Sportivii de la SCM au în gând să ajungă până în semifinalele competiției.

„Ne-am atins obiectivul inițial de a fi în play-off, iar apoi am reușit să terminăm Top 6 pe locul 4, adică în sferturi vom avea avantajul că vom juca mai multe meciuri acasă. Ne dorim mai mult, adică să ajungem în semifinalele competiției, performanță pe care nu a mai avut-o acest club”, a spus Porter Troupe.

 

Politica