luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Tudose, dus de urgenţă la spital, după ce a suferit un infarct

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital, după ce ar fi suferit un infarct.

Deputatul Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

Deputatul Pro România Gabriela Podaşcă a declarat că Mihai Tudose era, în momentul în care i s-a făcut rău, cu Victor Ponta şi cu Nicolae Bănicioiu, ultimul acordându-i fostului premier primul ajutor, înainte ca ambulanţă să ajungă şi să îl transporte la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostului premier i s-a făcut rău înainte cu o oră de conferinţa Pro România, în care se anunţa candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Mihai Tudose figurează pe listă.

Tudose a postat, marţi seară, un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine şi că în două zile revine „înapoi la treabă”

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Politica