joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Preşedintele PSD Dolj, locul III pe lista PSD pentru europarlamentare

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, vicepreşedinte al Senatului, se află pe poziţia a treia a listei de candidaturi a social-democraţilor pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Lista a fost definitivată şi votată în Comitetul Executiv al partidului.

Conform presei centrale, lista este deschisă de Rovana Plumb, urmată de Carmen Avram, Claudiu Manda și Chris Terhes. Pe listă mai sunt trecuți și Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel dar și Doina Pană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt onorat pentru desemnarea pe locul 3, pe lista PSD a alegerilor europarlamentare din data de 26 mai. Mulţumesc pentru încredere şi vot colegilor din CExN şi colegilor din organizaţiile Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea pentru susţinere”, a scris Claudiu Manda, pe facebook.

PSD Dolj vrea să obţină, la europarlamentare, cel mai mare număr de voturi dintre toate organizaţiile judeţene ale partidului.

Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului”, a declarat Claudiu Manda.

Politica