duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Taximetrist din Râmnicu Vâlcea, în vizorul Poliției Locale

O stație de taximetriști din Râmnicu Vâlcea a creat zeci de controverse în ultima perioadă. Este vorba de stația din vecinătatea Winmarkt Cozia. Taximetriștii sunt nemulțumiți din cauza benzilor separatoare, pentru că nu pot ieși din coloană ca să ajungă la comenzi, iar pe de altă parte clienții ar trebui să-și aleagă taxiul și să nu fie nevoiți să-l ia pe primul din stație.

Din cauza acestor nemulțumiri, a apărut și prima abatere. La sfârșitul săptămânii trecute, camerele de supraveghere ale Poliției Locale au suprins un taximetrist care a ieșit din coloană și a trecut peste benzile separatoare.

A ieșit din coloană, peste stâlpișorii care delimitează stația special amenajată, fiind al treilea autoturism din coloană. Autoturismul a fost identificat, urmând să fie luate măsurile legale asupra conducătorului auto”, conform Poliției Locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu este singurul taximestrist care a încălcat aceste reguli. La doar o zi diferență, un alt șofer de taxi a trecut peste benzile separatoare. Pe 28.01.2018, ora 22:59, camerele de supraveghere ale Direcției Poliției Locale, din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea au surprins din nou, un altconducător de taxi care a încălcat marcajul staţiei special amenajată de pe Strada Ştirbei Vodă, intersecţie cu strada Carol.

„Cel în cauză a trecut peste stalpişorii care delimitează staţia taxi, ieşind din coloană.
La scurt timp, ora 00:14, acelaşi conducător auto a intrat în banda specială pentru taxi, trecând peste trecerea de pietoni, desi este interzis acest lucru.
La faţa locului s-a deplasat structura de intervenţie rapidă din cadrul Direcţiei, fiind sesizat Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în vederea sancţionării conducătorului auto în conformitate cu prevederile legale”, potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Politica