miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Copil prins la volan pe o stradă din Severin

Caz mai puțin obișnuit la Drobeta Turnu Severin. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un minor de 16 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe str. Balcani, din municipiu, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal.

 

 

Prinși fără centură

Polițiștii Biroului Rutier Severin în colaborare cu Biroul de Ordine Publică Severin din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acţiune pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu folosesc centura de siguranță pe timpul deplasării, ocazie cu care au fost verificate 39 de autovehicule și legitimate 47 persoane fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2880 lei, 10 dintre aceste pentru lipsa utilizării centurii de siguranță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 47 ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, nu a depus armele și muniția pe care le deținea, la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la data anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor, acesta fiind sancționat contravențional, iar ca măsură complementară dispunându-se anularea dreptului de a deține arme și muniții.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor” faptă prev. și ped. de art. 342 alin. 6, C.P.,  iar cele trei arme letale, cal. 12 mm și cal. 5,6 mm, precum și muniția aferentă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Politica