luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Gorj. Furtun de la perfuzii, folosit pentru a trage apa la WC

Experiență îngrozitoare trăită de un bolnav în cel mai mare spital din Gorj. Un sindicalist din cadrul Complexului Energetic Oltenia a trăit cea mai îngrozitoare experiență din viața lui în Secţia de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Lider de sindicat la Termocentrala Rovinari, Doru Crăete, a fost internat mai multe zile în secţia de cardiologie a SJU Târgu Jiu. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook şi a fotografiat condiţiile în care sunt nevoiţi să stea bolnavii internaţi. De altfel, a fotografiat şi cum un furtun de perfuzie este folosit pentru a trage apa la un WC.

Am fost recent internat pentru cinci zile în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean. Trebuie să spun că modul în care arată saloanele, băile, dotările reprezintă o mare ruşine pentru conducerea spitalului şi a judeţului: toaletele sunt, parcă, din lumea a III-a, se trage apa cu ajutorul unor furtune de la perfuzii, capacele la WC-uri nu există, în loc de duş găseşti un …. furtun, unele paturi din saloane sunt din anii 70, arcuri rupte căzute sub pat, ţânţari şi gândaci, lenjeria se schimbă doar când un bolnav este externat sau mutat în alt salon. Ce să mai vorbim de dotări cu aparatură medicală“, a relatat acesta în postarea de pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica