luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Șoferi prinși la volan și beți și fără permis

Tot mai mulți șoferi din Mehedinți sunt prinși și beți la volan și fără permis, lucru extrem de grav. În data de 07.11.2018, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 41 ani, din mun. Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, care a condus un moped pe strada I.C. Brătianu din Drobeta Turnu Severin, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 335 din Codul Penal. În data de 07.11.2018, un bărbat de 40 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe centura municipiului, la Km 5+100 metri, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sens opus și a intrat în parapetul de protecție metalic.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336, alin.1, din Codul Penal.

În data de 07.11.2018, polițiștii Postului de Poliție Bălăcița au depistat un bărbat de 42 ani, din comuna Bălăcița, jud. Mehedinți, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 561A, în localitatea Gvardinița, fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul, fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, al. 1, din Codul Penal și conducerea unui vehicul, sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336, al. 1, din Codul Penal.

Politica