joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Viciere de rezultat! FCU Craiova a reînceput plângerile și litigiile!

Peste 1.000 de suporteri olteni nu au fost lăsați să intre în tribuna goală a stadionului din Turnu Măgurele. Lor li s-a permis să vadă meciul de pe un câmp, din spatele uneia dintre porți.

Deplasare impresionantă a Peluzei Sud la Turnu Măgurele. Peste 1.000 de fani s-au dus în Teleorman pentru a susține echipa craioveană din Liga a treia. Suporterilor olteni nu li s-a permis accesul la tribuna de altfel nepopulată a stadionului din Măgurele, ei urmărind meciul din spatele unei porți. În mod firesc, printr-un reprezentant al suporterilor care să ia legătura cu organizatorul, clubul craiovean ar fi trebuit să se asigure că fanii săi vor avea acces neîngrădit la meciul din C3. Dacă au fost făcute sau nu diligențe pentru a facilita accesul propriilor suporteri la meci nu știm exact, dar înclinăm să credem că nu au fost dată fiind situația penibilă în care s-a ajuns, ca 1.000 de craioveni să vadă meciul din spatele unei porți, în condițiile în care tribuna a doua a stadionului nu a fost ocupată.

Cu răul deja produs, clubul oltean demarează procedurile pentru sancționarea gazdelor: „Clubul depune mâine la FRF o acțiune la Comisia de Disciplină cu privire la încălcarea Regulamentului de Organizare Fotbalistică de către clubul Turris Turnu Măgurele, cu ocazia desfășurării partidei de sâmbătă. Astfel, organizatorii au refuzat accesul suporterilor noștri în incinta stadionului, deși în conformitate cu regulamentul, echipa gazdă organizatoare este obligată să pună la dispoziția suporterilor echipei oaspete 5% din capacitatea stadionului. Vom cere Comisiei sancționarea clubului gazdă în conformitate cu Regulamentul”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Litigii: două într-unul!
Cum nu are sens să bați drumul Bucureștiului cu o singură petiție în vârful bățului, clubul lui Mititelu a făcut-o și pe-a doua. De data asta contra arbitrajului, susținând că nu trebuia acordat penalty-ul din care gazdele au egalat: „De asemenea vom înainta un memoriu la FRF, însoțit de proba video, prin care vom demonstra faptul că lovitura de la 11 m acordată gazdelor a fost dictată total în afara regulamentului și a condus la vicierea rezultatului de pe teren”.
Hotărârile pe care le va lua Comisia de Disciplină a FRF în cele două cazuri nu pot modifica ierarhia. FCU Craiova are 2 victorii în 5 etape și se află pe poziția a noua a clasamentului. Obiectivul echipei este promovarea în B.

Politica