miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Cazul Andrei, analizat pe 11 septembrie

CSM Slatina merge la Cluj fără interul stânga, Alexandra Andrei. Jucătoarea a formulat apel împotriva deciziei de suspendare, pe o perioadă de şase luni, dictată de Comisia de Disciplină, dar cazul ei va fi analizat abia pe 11 septembrie, atunci când va fi citată cealaltă parte, CS Măgura Cisnădie.

Interul stânga Alexandra Andrei (fostă Gogoriţă) nu are drept de joc nici în confruntarea din deplasare cu U. Cluj. Apelul formulat de aceasta, împotriva deciziei de suspendare pe o perioadă de şase luni, ca urmare a faptului că a semnat cu două cluburi diferite, va fi analizat pe 11 septembrie.

„Comisia de Apel fixează termen pentru soluționarea apelului formulat de Andrei Alexandra Oana împotriva hotărârii nr. 5/21.08.2018 a Comisiei Centrale de Disciplină la data de 11.09.2018, ora 16.00, la sediul FRH, urmând a fi citată partea”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRH.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandra Andrei a semnat, în luna martie, un precontract cu CS Măgura Cisnădie, atunci când CSM Slatina avea puţine şanse de a se mai salva. Odată cu evitarea retrogradării, handbalista a decis să continue cu CSM Slatina, de altfel ea susţinând în toată această perioadă pregătirea cu gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora. Absenţa acesteia reprezintă o pierdere mare, Alexandra Andrei fiind jucătoarea decisivă în multe dintre meciurile din sezonul trecut.

Politica