miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

CSM Slatina întâlneşte U. Cluj, în prima deplasare din acest sezon

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în prima deplasare a actualului sezon, una dintre contracandidatele în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. U. Cluj, formaţie cu care gruparea pregătită de Victorina Bora s-a bătut, sezonul trecut, până în ultima rundă pentru locul ce asigura menţinerea directă, este adversara din acest weekend. Duelul se va disputa sâmbătă, 8 septembrie, cu începere de la ora 11.00.

Meci de şase puncte pentru CSM Slatina, în prima deplasare a actualului sezon. Gruparea pregătită de Victorina Bora întâlneşte, în deplasare, U. Cluj, echipă care în sezonul precedent a reuşit salvarea directă, după o luptă dusă cu Slatina până în ultima etapă. Prin urmare, meciul se anunţă aprig disputat.

Jocul bun reuşit de CSM Slatina la debutul în Liga Naţională dă speranţe în obţinerea unui rezultat pozitiv, însă misiunea nu va fi deloc uşoară. U. Cluj, deşi a pierdut la două goluri în primul meci oficial, cu Corona Braşov, are câteva jucătoare cu o mare experienţă competiţională. Ani Senocico este de departe principalul pericol, marcând jocul trecut nu mai puţin de 17 goluri, din 20 de aruncări, procentaj extraordinar. Din păcate, CSM Slatina nu o va avea, cel mai probabil, la dispoziţie pe Alexandra Andrei nici în acest meci, absenţa acesteia fiind o mare pierdere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în cadrul ultimului turneu de pregătire, disputat la Zalău, atunci când U. Cluj s-a impus cu 29-19. Victorina Bora a rulat însă tot lotul, pentru a căuta cele mai bune soluţii.

Derby-ul U. Cluj – CSM Slatina se va disputa sâmbătă, 8 septembrie, cu începere de la ora 11.00. Meciul nu va fi televizat, evoluţia scorului în timp real putând fi urmărită pe site-ul FRH.

 

Politica