miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Pigliacelli: „Mi-a luat puțin pentru a intra în inimile oamenilor, mă simt minunat la Craiova!”

Goalkeeper-ul italian se simte excelent în Bănie și nu vrea să audă de o revenire în fotbalul din Peninsulă.

În cadrul unui interviu acordat publicației italiene online tuttomercatoweb, portarul echipei craiovene din prima ligă, Mirko Pigliacelli, a dezvăluit obiectivele echipei: „Eu îmi doresc să atingem maximum posibil. Obiectivul e să ne clasăm în unul dintre primele trei locuri. Suntem o echipă competitivă, oamenii ne sunt alături. Totul merge bine la Craiova”.

Referitor la dificultățile pe care le-a întâmpinat odată cu transferul la Craiova, Pigliacelli a spus: „Singura zi grea a fost cea în care am părăsit Italia. Mă gândeam: în regulă și acum cum o să vorbesc, în ce limbă? Apoi, când am ajuns, o întreagă lume mi s-a dezvăluit. În plus, întreg staff-ul este italian. M-am apucat să învăț engleza pentru a înlătura orice obstacol de comunicare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat dacă și-ar dori să revină în fotbalul italian, portarul oltenilor a spus: „La ce mi se întâmplă acum pot spune că sunt un Dumnezeu la Craiova. Aici am șansa să trăiesc experiențe de care în Italia nu am avut parte. Meciuri cu stadionul plin, Europa League, nu, astăzi nu mă gândesc la o întoarcere în fotbalul italian”.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Politica