duminică, septembrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

John McCain a fost înmormântat la cimitirul Academiei Navale a SUA

Senatorul american John McCain, veteran de război, a fost înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Academiei Navale a SUA din Annapolis. Ceremonia, care a marcat finalul unei săptămâni de doliu pentru fostul pilot de luptă care a murit de cancer cerebral, la finalul săptămânii trecute, la vârsta de 81 de ani a fost una privată la care au luat parte prieteni şi familia.

Sâmbătă, foştii preşedinţi George W. Bush şi Barack Obama au adus un vibrant omagiu „eroului american” John McCain, salutând o personalitate politică purtătoare de unitate într-o Americă a lui Donald Trump profund divizată.

Actualul şef al statului şi-a afişat detaşarea, chiar dispreţul faţă de aceste funeralii, plecând în acelaşi moment spre unul din cluburile sale de golf de lângă capitală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, John McCain, cunoscut pentru nonconformismul său şi capacitatea de a păşi peste diviziunile politice, şi-a exprimat dorinţa înaintea morţii ca Donald Trump să nu asiste la slujba sa de înmormântare, cei doi bărbaţi manifestând un dispreţ reciproc.

Politica