sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Atacanții plecați din Bănie au început să marcheze!

CSU Craiova caută cu disperare vârful care să „o bage în ațe”. Însă atacanții îndepărtați de la echipă au pornit cu dreptul noul sezon.

Alexandru Băluță, atacantul celor de la Slavia Praga, a înscris primul gol pentru cehi într-o partidă oficială. Fotbalistul proaspăt plecat din Bănie nu a așteptat prea mult până să-și demonstreze calitățile și în străinătate. În meciul dintre Slavia și Karvina, Băluță a marcat în minutul 81, pentru scorul de 4-0. CSU Craiova l-a cedat pe Băluță în această vară, pentru 3 milioane de euro, iar acum caută cu disperare un vârf care să-l suplinească.

În plus și Mihai Roman, fotbalistul împrumutat de CSU Craiova la Botoșani, a spart gheața! CSU a dus multă vreme lipsa unui vârf, iar anul trecut, atunci când Mihai Roman a fost adus la echipă, toată lumea a răsuflat ușurată. Din păcate pentru formația din Bănie, atacantul nu a dat cel mai bun randament și a fost împrumutat la Poli Timișoara. Nici acolo nu a rupt gura târgului, ba chiar a asistat la retrogradarea bănățenilor. Oltenii au decis ca vârful să fie iar împrumutat și iată că a înscris, cu Hermannstdt. În sezonul trecut își trecuse în cont o singură reușită: pe 4 mai într-un joc Timișoara – Voluntari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica