duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Victorie în ultimul amical

Echipa antrenată de Adrian Bogoi a încheiat cu o victorie seria partidelor de verificare

 

 

Pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, echipa lui Bogoi a dispus cu scorul de 2-0 de Sporting Roșiori, prin golurile izbutite de George Tudoran (‘15 – pen) și de mijlocașul ofensiv de 20 de ani, Alexandru Trancă (‘77), un fost junior al clubului Pandurii, care a mai trecut pe la Viitorul Constanța și, ultima dată, la “U” Cluj.

Echipa gorjeană a început testul cu Sporting în formula: M. Cotolan – Brînzan, R. Gheorghe, C. Cotolan, Cenaj, Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Măicăneanu și Pîrvulescu, iar în repriza secundă au fost folosiţi o serie de juniori ai clubului: Oprița, Dănescu și Mudăvoiu, precum și câțiva jucători aflaţi în probe: Trancă, Cuţitoiu și C. Vasile, printre care şi 4 fotbalişti francezi: Moussa Konate – fundaş, Ngalaha Yohan – mijlocaş, Lies Madi – mijlocaş şi Nsiah Philip – atacant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Brașoveanu a inspectat terenul sintetic

La meci a asistat şi Auraş Braşoveanu, fostul reprezentant al cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. După ce și-a dat demisia din funcția de președinte al echipei Dacia Unirea Brăila, Brașoveanu a fost numit șef al Departamentului de Licenţiere al FRF pentru cluburile din Liga 2, iar sâmbătă, împreună cu administratorul special al CS Pandurii, Marin Golea, a inspectat terenul sintetic recent amenajat lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în vederea omologării acestuia. Decizia va fi anunțată în zilele viitoare.

În prima etapă a noului sezon, Pandurii joacă, pe 4 august, de la ora 11:00, în deplasare cu Aerostar Bacău. O săptămână la târziu, echipa lui Bogoi are programat primul meci acasă, cu FC Argeş. În cazul în care terenul sintetic nu va fi omologat, Pandurii va evolua tot la Motru în calitate de gazdă.

 

Amicalele verii pentru Pandurii

CS Mioveni (Liga 2)  – Pandurii 0-0

Jiul Rovinari (Liga 4) – Pandurii 1-4

Flacăra Horezu (Liga 3) – Pandurii 0-1

Pandurii – CS Novaci (Liga 4) 3-2

Pandurii – Sporting Roșiori (Liga 3) 2-0

Politica