marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Autorităţile vâlcene, în alertă

Şi judeţul Vâlcea este vizat de avertizarea meteorologilor de cod portocaliu de ger, în timp ce în ceea ce priveşte ninsorile a fost emis cod galben. Drept urmare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea s-a întrunit în şedinţă extraordinară şi a decis activarea comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă şi asigurarea permanenţei la sediul primăriilor din localităţile judeţului.

De asemenea, se va acţiona pentru deszăpezirea drumurilor de interes public local, a celor judeţene şi naţionale şi menţinerea în stare de viabilizare a reţelei de drumuri. Vor fi identificate persoanele vulnerabile şi amenajate spaţiile de adăpost din judeţ pentru vârstnicii singuri, ori pentru oamenii străzii.

Între altele, s-a mai decis activarea forţelor disponibile existente la nivelul MAI pentru a interveni în sprijinul comunităţilor locale, în zonele vizate de avertizările meteo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform Prefecturii Vâlcea, aceste măsuri vor fi menţinute şi în cazul prelungirii atenţionărilor/avertizărilor hidrometeorologice.

Politica