vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Apel, către femeile gorjene!

Există printre dvs. cineva care doreşte să vină alături de mine şi să candideze fără asociere politică pentru Primăria Târgu Jiu? Aş dori să fac echipă cu o femeie puternică, inteligentă, cu spirit învingător şi să fie loială gorjenilor. Invitaţia mea este onestă, o fac cu tot cultul prieteniei absolute şi cred mult în instinctul politic al femeilor.

Ecaterina Teodoroiu este un model fără tăgadă, reprezintă spiritul şi virtuţile depline dăruite neamului său, memoria eroinei de pe Jiu fiind înscrisă definitiv pe Tricolorul românesc. Trebuie să fie în soarta Gorjului o femeie providenţială, curajoasă în gândire, menită să împlinească visele semenilor săi. Eroismul pe timp de pace este la fel de mare ca acela pe timp de război!

Și în Gorjul contemporan există multe valori spirituale. Societatea Civilă din oraşul brâncuşian merită un destin strălucitor, avem nevoie pentru existenţa sa, altfel dispare din viaţa publică a României. Chem toată suflarea gorjenească să denunţe public dezastrul prin care trece Gorjul şi îi rog să înfiinţăm o mare familie civică pentru renaşterea oraşului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doamnelor, candidaţi pentru Târgu Jiu!

 
 

Politica