marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

România pregăteşte duelul cu Serbia

Apărarea ar putea fi punctul forte al tricolorelor în meciul tur cu Serbia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial. Naţionala feminină de handbal a României va juca pe terenul vicecampioanei mondiale sâmbătă, de la ora 19.00, partida fiind transmisă de Digi Sport 2.

Naţionala feminină de handbal a României pune la punct, la Cluj, ultimele detalii înaintea dublei cu Serbia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial din Danemarca. Deşi va juca manşa tur pe terenul vicecampioanei mondiale, Tomas Ryde este optimist. Noul selecţioner al României dezvăluie care va fi cheia succesului în meciul de la Kraljevo.

"Trebuie să-ți protejezi portarul cu o defensivă puternică. Sunt mai multe tipuri de defensivă de abordat. Trebuie să nu facem greşeli, să dăm mingea uşor adversarului şi să punctăm pe contraatac", a declarat Tomas Ryde, selecționerul echipei feminine de handbal a României, conform digisport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Absentă la Trofeul Carpaţi, Oana Manea a revenit la naţională. Pivotul lui CSM Bucureşti vrea să le dea o mână de ajutor tricolorelor pentru a se califica la Campionatul Mondial. România este singura reprezentativă care nu a lipsit la niciuna dintre cele 21 de ediţii ale turneului final.

"E mult timp de când nu am mai fost la națională. Mi-era dor de fete, de echipa națională și îmi doresc să facem un rezultat foarte bun. Nu pot să spun că sunt 100% recuperată, sunt bine, important e că nu mă doare", a spus și pivotul Oana Manea.

 

 

Politica