marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

„Halep e mai bună ca anul trecut”

Prezenţa Simonei Halep la Roland Garros în calitate de finalistă a ediţiei precedente şi de cap de serie 3 a atras toate privirile ziariştilor. În plus, cum managerul ei e Virginia Ruzici, singura campioană de Grand Slam din România, lucrurile sunt cu atât mai interesante pentru oamenii din presă, scrie doartenis.ro.

Campioană la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici, în prezent managerul Simonei Halep, a vorbit, pentru site-ul oficial al turneului, despre jucătoarea româncă, pe care o consideră capabilă să cucerească un titlu de Grand Slam. ”Simona a venit la Roland Garros într-o formă foarte bine. A jucat foarte bine la Roma, unde a pierdut în semifinale. Dar mi-am reconfirmat părerea în legătură cu jocul ei. Jocul ei este aşa cum vrea ea să fie”, a spus Virginia Ruzici.

Simona a sosit devreme la Roland Garros, e de marţi aici. Abia aştepta să înceapă turneul. O văd ajungând foarte departe la acest turneu. Chiar dacă a câştigat multe puncte pe hard, ea e o jucătoare de zgură. Pe această suprafaţă se mişcă mai bine decât alte jucătoare, are o alunecare perfectă. Variază des jocul”, a mai precizat Virginia Ruzici despre Simona.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce priveşte diferenţele dintre Simona Halep din 2014 şi Simona Halep din 2015, Virginia Ruzici e fermă: ”La un an distanţă, Simona joacă mai bine, se mişcă mai bine, intră mai mult în teren. Poate anticipa loviturile adversarei şi lovi mai repede mingea. Returnează mai bine, într-un mod agresiv. De asemenea, şi-a îmbunătăţit serviciul, ceea ce nu înseamnă că nu vom mai vedea la ea duble greşeli sau erori din când în când. E mult mai consistentă şi mai solidă, atât pe primul, cât şi pe al doilea serviciu”, a încheiat Ruzici.

Simona Halep o va întâlni astăzi pe croata Mirjana Lucic Barroni, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Politica