joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Şantiere pe străzile Craiovei

În această perioadă se lucrează în mai multe cartiere din Craiova pentru întreţinerea şi repararea străzilor. Se munceşte de zor în cartierul 1 Mai, în zona Pelendava, unde, potrivit city-managerului Radu Preda, vor fi realizate noi parcări. 

“În 1 Mai, zona Pelendava, suntem la stadiul de asfaltări, iar furnizorii (CEZ-ul, gazele, apa) repară pentru a nu mai sparge asfaltul. Se vor face şi parcări, se va reamenaja toată zona. Va ieşi frumos! În zona de la Pelendava vom pune chiar şi un sens giratoriu unde este staţia de taxi. Vom sta în acea zonă până când vom termina, nu avem un termen exact de finalizare a lucrărilor. Tot cartierul 1 Mai se va face în acest an şi ce ramâne nefăcut se va realiza anul viitor. Nu plecăm cu echipa de străzi până nu se va termina tot cartierul”, a afirmat Radu Preda, pentru JurnalulOlteniei.ro. 

„Ca după război, dar suportăm”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Craiovenii se plâng de faptul că se circulă greu din cauza lucrărilor, dar speră ca în câteva luni situaţia să se schimbe. 

“Aici este ca după război, dar ce să facem, suportăm. Este bine că se mai uită cineva şi la noi, pentru că trebuia, demult, să se înceapă lucrările. Peste câteva luni va fi altceva”, a spus Marcel Ion, de 65 de ani, din cartierul 1 Mai.

În afară de cartierul 1 Mai se lucrează în aproape tot oraşul. 

“Suntem cu lucrări şi în Craioviţa Nouă, în Lăpuş şi în Rovine. În această săptămână vom intra pe strada Vasile Alecsandri, în zona Piaţa Mare. Mai lucrăm şi în Brazda lui Novac, suntem în aproape tot oraşul”, a mai declarat Radu Preda. 

Lucrările de întreţinere şi reparaţii a străzilor din Craiova sunt realizate de societatea Delta ACM. 

Politica