joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Meci de vacanţă în Polivalentă?

Handbalistele de la SCM Craiova vor evolua în această seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă, împotriva formaţiei HC Dunărea Brăila, într-un meci pentru locurile 5 – 6

Atmosferă destinsă la SCM Craiova după realizarea obiectivului! Jucătoarele vor termina sezonul pe unul dintre locurile 5 – 6, iar antrenorii Aurelian Roşca şi Gheorghe Sbora nu ştiu dacă vor mai continua la echipă sau îşi vor căuta alte angajamente. Dacă în cazul lui Roşca şansele să rămână sunt foarte mici, încă mai sunt negocieri pentru prelungirea înţelegerii.

Sportivele din Bănie au de recuperat meciul pierdut vineri, în deplasare, cu Dunărea Brăila, scor 32-29. Dacă nu se vor impune în această seară, oltencele vor termina sezonul pe locul 6, iar dacă se vor impune, joi, tot de la ora 18.00, vor disputa partida decisivă. 
Directorul Sport Club Municipal Craiova, Marius Barcan are încredere că handbalistele din Bănie vor reuşi să întoarcă scorul la general în faţa echipei Dunărea Brăila. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

"Îmi doresc ca fetele să câştige cele două meciuri şi cum au început campionatul, să îl termine cu fruntea sus, să termine pe locul 5, care face parte din obiectivul de la începutul sezonului, locurile 5-7. Calificarea în Cupa Cupelor a fost un bonus. Peste câteva zile, după ce se termină campionatul, vom vedea dacă vor rămâne cei doi antrenori", a afirmat Marius Barcan, pentru Jurnalul Olteniei. 

Tehnicienii celor două echipe au tot lotul valid, singura absenţă fiind Mirela Paşca, accidentată de mai mult timp.

Politica