joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Olteni, victime ale accidentelor rutiere

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică seara pe DJ678, în judeţul Vâlcea. Şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Într-o curbă a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

La data de 13 aprilie a.c. în jurul orei 22.00, E. Emilian,  de 25 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, a condus  un autoturism pe DJ678 Budeşti, din direcţia Galicea – Râmnicu Vâlcea,  iar în dreptul unui imobil, într-o curbă la stânga, pe fondului consumului de alcool a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp pentru reţeaua electrică. În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a  altor doi pasageri, fiind diagnosticaţi cu TCF acut, minor, contuzie genunchi drept, C. Eugen, de 51 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu – TCC acut, minor, fractură arc posterior C1, fractură apofiză odentoidă-tetrapareză şi B. Robert – fractură cu deplasare Humerus drept, fractură deschisă tibie stânga, traumatism coloană vertebrală L4.
IPJ Vâlcea

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul: 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeaşi zi, o tânără de 26 de ani a intrat cu maşina într-un zid de beton al unui sens giratoriu din Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 13 aprilie a.c., ora 14.00, B. Alexandra, de 26 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism în municipiu, iar la un sens giratoriu  a lovit zidul din beton de pe margine, autoaccidentându-se. După ce a primit îngrijiri medicale a primit diagnosticul de  fractură falangă proximală index stâng. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
IPJ Vâlcea

Pe de altă parte, P. Vasile, de 50 de ani, din oraşul  Ocnele Mari, în timp ce conducea, duminică dimineaţa, un autoturism marca Opel pe DN.7D din direcţia  Boişoara –Câineni, la Km.7+860 m, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul direcţiei de mers, răsturnându-se în şanţ.
Conducătorul auto a fost proiectat în afara autovehiculului, care s-a răsturnat pe acesta. Şoferul şi-a pierdut viaţa. D.  Ilie, de 30 de ani, din comuna Câineni, pasager în autoturism, a fost rănit uşor, fiind diagnosticat cu   T.C.F. deschis, plăgi escoriate semifaţă stânga, şoc traumatic, stare de ebrietate.  

Gorjeni, în spital

Şi în Gorj s-au produs accidente rutiere cu victime în acest sfârşit de săptămână.

În data de 13.04.2014, ora 08.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de J.G., de 40 ani, din comuna Bolboşi, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime, pe D.J. 673 A, pe raza comunei  Dragoteşti. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bolboşi în direcţia Mătăsari, a acroşat cu oglinda retrovizoare stânga a autoturismului o femeie în vârstă de 68 ani, din comuna Drăgoteşti, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile fără să se asigure corespunzător. În urma impactului a rezultat accidentarea pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
IPJ Gorj

Vineri seara, în comuna Săuleşti, un bărbat a intrat cu maşina într-o căruţă. O persoană a ajuns la spital.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, care din primele cercetări a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din comuna Vladimir, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, pe raza comunei Săuleşti, din direcţia Tg-Cărbuneşti în direcţia Tînţăreni, a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală, condus de C.G., de 27 ani, din comuna Vladimir, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a unei femei în vârstă de 33 ani, din comuna Vladimir, pasager al vehiculului cu tracţiune animală, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Tg.Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ pentru conducătorul auto, în timp ce tânărul de 27 ani, conducător al atelajului, a prezentat o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
IPJ DOLJ

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările, însă, continuă.

Politica